Terug naar de kaart

Kasteel Sterkenburg

Driebergen-Rijsenburg

Kasteel Sterkenburg, een bijzondere locatie, een plek met hoge cultuurhistorische en ecologische waarden. Geschiedenis, heden en toekomst smelten er samen.
Centraal gelegen in de prachtige landelijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug vindt u deze plek, buitenplaats Sterkenburg; een stijlvolle en vooral unieke plaats voor alle bijzondere gelegenheden.

Omgeven door koetshuis, tuinmanshuis en een prachtig park en tuin, vind je de kern van het landgoed: kasteel Sterkenburg. Sterkenburg plaatst zich met het bieden van gelegenheid voor evenementen en ontvangsten goed in de ontvangsttraditie die kastelen en buitenplaatsen al eeuwenlang hebben en ook, op hedendaagse wijze, moeten behouden.

Rondleidingen
Een kijkje in kasteel Sterkenburg? In beginsel wordt er elke zaterdag, zondag en op feestdagen om 14.00 uur voor volwassenen en kinderen een groepsrondleiding voor minimaal 10 personen gegeven in het kasteel onder de deskundige leiding van één van de bewoners tenzij er gasten zijn.
Je wordt dan ingewijd in de roemrijke geschiedenis van het kasteel en zijn voormalige bewoners.  

Duur: ca. 1 uur. Kosten: € 7,50 p.p.
Om er zeker van te zijn of er plaats is, kunt u zich aanmelden via: info@kasteelsterkenburg.nl

Trouwen op Kasteel Sterkenburg: alles op één locatie
Midden in de prachtige landelijke omgeving van de gemeente Utrechtse Heuvelrug vind je deze bijzondere plek. Buitenplaats Sterkenburg biedt je de gelegenheid jouw complete bruiloft op één locatie, zowel binnen als buiten, te vieren.
Huwelijksvoltrekking, kerkelijke inzegening, receptie, diner en overnachtingen; het is allemaal mogelijk!

Het team, dat bekend staat om de persoonlijke touch, staat graag voor je klaar om jouw huwelijksdag onvergetelijk te maken!