Terug naar de kaart

Culinair Landgoed Parc Broekhuizen

Leersum

Verscholen in de natuurpracht van de Utrechtse Heuvelrug ligt het historische Parc Broekhuizen. Een imposant landgoed met even zo eerbiedwekkende gebouwen, waar verleden en heden op een laagdrempelige en inspirerende manier samenkomen. Het landgoed mag dan honderden jaren oud zijn, de inrichting is modern, met respect voor de historie, en met verrassende elementen, waardoor Parc Broekhuizen een grote culinaire én visuele ontdekking is.

Bistro LOF
LOF is een bistro, maar niet zomaar eentje. Van de oude, monumentale boerderij naast de orangerie werd een adembenemend restaurantconcept gemaakt, dat de prachtige historie combineert met een 21ste eeuwse setting. Een nieuwe, poëtische sfeer is ontstaan door de kasteelmuur, de nabijgelegen Orangerie, het terras en de in volle glorie herstelde originele moestuin. Als gast waan je je, lopend door dit deel van de buitenplaats, in vroeger tijden en geniet je van vergeten en niet-vergeten groenten, fruit, eetbare bloemen en kruiden die popelen om door de chef persoonlijk te worden geoogst. De afstand tussen de moestuin en de keuken is tien meter, versere en duurzamer groenten bestaan niet. Een aards paradijs!

Je kunt hier ook terecht voor een koffie en hapje to go en een prachtige wandeling over het landgoed. Ook is er een fietsroute verkrijgbaar om vanuit Parc Broekhuizen de regio te verkennen. Meer informatie over Bistro LOF

Restaurant Voltaire
Beleef een eigenzinnige Michelin-ervaring op een unieke locatie te midden van de Utrechtse Heuvelrug. Chef-kok Robert Poel en zijn brigade nemen je mee op een gastronomische reis vol ontdekkingen, inventieve gerechten en een onberispelijke service, in een moderne en ontspannen sfeer. Meer informatie over Restaurant Voltaire

Boutique Hotel
Parc Broekhuizen telt 22 suites, elk met een fenomenaal uitzicht. De acht verschillende soorten kamers – in grootte variërend van ± 30 tot 57 vierkante meter – zijn met respect voor de historie ingericht met modern design en voorzien van een speciaal ontworpen lichtplan. Er wordt op een innovatieve manier gebruik gemaakt van de standaard componenten als badkamer en bureaus en alle kamers zijn voorzien van free minibar en high speed wifi. Daarnaast zijn alle hotelkamers uitgerust met Aesope bad- en doucheamenities.

Evenementen en trouwen
Op zoek naar een verrassende locatie voor een inspirerend werkoverleg of spetterend feest? Het ja-woord geven in een omgeving die bijna even mooi is als de bruid? En dat alles voorzien van een catering op hoog niveau? Met vier speciale zalen en alle nodige voorzieningen zijn de mogelijkheden om Parc Broekhuizen te gebruiken als evenementlocatie eindeloos. De medewerkers denken graag mee over een zo verrassend mogelijke invulling.

Virtuele tour
Vanuit je stoel thuis of op kantoor sfeer proeven en een kijkje nemen in een suite die je wilt boeken? Of ben je op zoek naar een passende ruimte voor een diner of vergadering? Op de splinternieuwe virtuele website van Parc Broekhuizen kun je veilig en op elk moment van de dag ronddwalen door de stijlvolle ruimtes van dit prachtige landgoed!

Beste Luxury Lifestyle Hotel 2021
Parc Broekhuizen is uitgeroepen tot Beste Luxury Hotel 2021 van Nederland. De award werd voor het dertiende jaar uitgereikt door Luxury Lifestyle Awards: een internationale award die luxe producten en services selecteert en waardeert.