Terug naar de kaart

Slot Zeist

Zeist

Slot Zeist is weer geopend voor rondleidingen en er kan gepicknickt worden in de prachtige Engelse tuin!

Op de Utrechtse Heuvelrug, aan het einde van een statige oprijlaan, staat Slot Zeist. De geschiedenis van Slot Zeist voert terug tot 1677. Kristallen kroonluchters, barokke beeldhouwwerken, prachtige plafondschilderingen. Op Slot Zeist gaan historische elementen en hedendaagse technische eisen hand in hand. Het is het ideale decor voor stijlvolle diners, vergaderingen, feesten en andere zakelijke en particuliere bijeenkomsten.

De elegante stijlkamers en de grandeur van het Slot vormen een sprookjesachtig decor voor al uw evenementen. Bovendien ligt Slot Zeist in een prachtige, bosrijke omgeving. Een mooie plek om met uw gasten een wandeling of een fietstocht op Utrechtse Heuvelrug te maken.

Bolderkar picknick
Reserveer een picknick bij de Orangerie van Slot Zeist en streik neer in de prachtige Engelse tuin van het Slot.

Goed om te weten
De gezondheid van de gasten en medewerkers is voor Slot Zeist uiteraard prioriteit nummer één en daarom houden zij zich strikt aan de richtlijnen van het RIVM. 

Zakelijk
De Zeister bossen en het historische Slot vormen de ideale combinatie voor een bijeenkomst of vergadering met een bijzonder tintje. Exclusieve recepties, conferenties en feestelijke evenementen van allure vinden in Slot Zeist een goed onderkomen. De zalen en ruimtes hebben ieder een unieke ambiance, van historisch tot modern. Het team van gespecialiseerde mensen maakt uw bijeenkomst tot een uniek evenement.

Trouwen op een sprookjesachtige locatie
Een droom die uitkomt: trouwen op Slot Zeist. Het 17e-eeuwse Slot heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke huwelijksdag. Het team van Slot Zeist staat klaar om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven te organiseren. Jullie hele dag op één locatie, van de ceremonie tot het aansnijden van de bruidstaart, van het diner tot een spetterend feest!

VVV informatiepunt
Slot Zeist is ook een VVV informatiepunt. Je kunt hier terecht voor actueel foldermateriaal van de regio en voor fiets- en wandelroutes. Informeer bij Slot Zeist of de lokale VVV voor de beschikbaarheid van VVV cadeaukaarten.

Voor meer informatie 
Over Slot Zeist kunt u contact opnemen via 030-7210600 en per mail (info@slotzeist.nl)

Wil je meer kastelen en buitenplaatsen ontdekken?
Kijk dan op kastelen.opdeheuvelrug.nl