Wil je bijdragen aan de natuur van het Nationaal Park?

 

Midden in de Randstand, tussen Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Wageningen ligt een eeuwenoud en kostbaar natuurgebied met een grote diversiteit en rijkdom aan natuur en cultureel erfgoed: Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een geliefd gebied met prachtige groene woon­ en werk­milieus. Een plek waar mensen tot rust komen en nieuwe energie krijgen.

Wij zetten ons daarom samen met onze partners in om Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug te behouden en verder te ontwikkelen: van provincie en gemeenten tot eigenaren van natuurgebieden, van groene vrijwilligers tot betrokken ondernemers: allemaal leveren ze een bijdrage aan natuur, landschap en erfgoed.

Wil jij ook helpen?

Een gift is altijd welkom en komt ten goede aan natuur, landschap en erfgoed.
Maak jouw gift over op NL22 TRIO 0338 4929 76 o.v.v. ik steun NPUH.

Word vrijwilliger bij één van onze partners

Onze samenwerkingspartners zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Mensen met een groen hart, die zich willen inzetten voor natuur, landschap en/of erfgoed. Kijk op de website van Staatsbosbeheer, Natuurmonumenten, IVN Natuureducatie en Utrechts Landschap voor meer informatie.

Koop een Streekproduct van Nationaal Park

Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug heeft een eigen streekproductenlijn. Deze bijzondere producten zijn extra bijzonder, omdat voor ieder verkocht product een percentage wordt afgedragen aan natuurbeheer en – behoud. Zo kunnen we blijven zorgen voor dit prachtige gebied, ook voor de generaties na ons.

Meer informatie en bestellen

Maak van jouw tuin een Heuvelrugtuin

Maak van jouw tuin een stukje Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug door een Heuvelrugtuin aan te leggen. Deze is groen, gifvrij, biedt beschutting voor vogels en insecten en je vindt er planten die passen in de omgeving van het Nationaal Park. Bekijk de checklist om direct aan de slag te gaan.

Doe mee!