Terug naar de kaart

Elferink Hoeve

Woudenberg

Op de grens van Gelderland en Utrecht in het meest noordelijke puntje van de gemeente Woudenberg vind je vlakbij het dorpje De Glind het gastenverblijf van de Elferink Hoeve.

Sfeervol en doelmatig ingericht met een fantastisch uitzicht over de landerijen. Wanneer je zoekende bent op Klein Moorst neemt het gezin Elferink je vast waar! Want door het weinige verkeer val je al snel op. Eenmaal aangekomen zul je aangenaam verrast zijn door de fijne ruimte waar je te gast bent.

Je kunt genieten van de mooie luchten, de geluiden van de natuur, de mooie sterrenhemel, de sfeer op het platteland, het bos aan de overkant van de Moorsterbeek en de vele fietsroutes in de omgeving. Midden in de natuur en toch centraal in Nederland. Binnen een uur ben je met de auto in alle grote steden van ons land.

Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en is rolstoelvriendelijk. En ontbreekt het je aan iets of ben je iets vergeten schroom dan niet om dat te zeggen.

Het verblijf biedt je een heldere woonruimte met ondermeer een volledig ingerichte keuken met een in hoogte verstel- en onderrijdbaar aanrecht, een sta-op-stoel, een slaapkamer en een ruime badkamer met een bad en een aparte douche en boven nog een vide met 2 bedden. Daarnaast is er een heerlijke tuin met terras op het zuiden waar je zelfs in de winter van de zon kunt genieten.

Heb je er al zin in of heb je vragen? Neem dan vooral contact op!