Terug naar de kaart

Bergse Bossen Hotel & Congrescentrum

Driebergen-Rijsenburg

De ligging van Hotel Bergse Bossen is centraal in Nederland, nabij de belangrijkste uitvalswegen A12 en A27/A28 én omringd door natuur, rust en ruimte.

Hotel
Het hotel is volledig gelijkvloers en biedt 65 comfortabele kamers met douche/bad, toilet, radio, televisie, kluisje en telefoon. Tevens zijn er 2 aangepaste kamers voor minder-validen. Vrijwel alle kamers kijken uit op het groen. Met een beetje geluk schiet er ’s morgens bij het openen van de gordijnen een ree weg….

Restaurant
In het sfeervolle restaurant wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Ook de lunch wordt in buffetvorm geserveerd met dagelijks frisse salades en verse soep. ’s Avonds wordt er een 3-gangen menu geserveerd met dagelijks keuze uit een vis-, vlees- en vegetarisch voor- en hoofdgerecht. Een heerlijke variëteit aan dessertgerechten wordt in buffetvorm gepresenteerd.

GrandCafé        
Na een dag inspanning wacht een warm welkom in het  gezellige Grand Café. Dit sfeervolle café heeft  het lekkerste terras in de wijde omgeving. Hier kunt u al bij de eerste zonnestralen buiten zitten met een kop versgemalen koffie en huisgemaakte appeltaart. Als de zon niet schijnt is het binnen goed toeven met een glas wijn bij de open haard. Ook aan de bar of bij de professionele biljarttafel is het gezellig tot na middernacht.

Teambuildingsactiviteiten
Hotel Bergse Bossen biedt bijzonder originele, inspirerende teambuildingsactiviteiten en vergaderbreaks aan. Of u nu samen actief, creatief of culinair bezig wilt zijn om de teamspirit en de productiviteit te verhogen. .. er is voor elk wat wils!

Kenmerken      
In de bossen, nabij Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, uitstekend uitgeruste zalen, sterk concurrerende prijzen, ruime (gratis) parkeergelegenheid, (h)eerlijke keuken, servicegericht en persoonlijke aandacht …
Een prettige locatie voor al uw zakelijke en feestelijke bijeenkomsten zoals trainingen, congressen, vergaderingen, jubilea en recepties.