Toolkit Beleefweek 2021

Wil je ons helpen de Beleefweek te promoten? Door samen aandacht te besteden aan de Beleefweek kunnen we zoveel mogelijk bewoners en bezoekers bereiken en activeren om het Nationaal Park te (her)ontdekken en te beleven. Op deze pagina vind je diverse middelen die je hiervoor kunt gebruiken.

Campagnebeeld

Klik op de afbeelding en sla hem op via rechtermuisklik.

Wandelen Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Algemene tekst website & nieuwsbrief

Via onderstaande link vind je tekst over de Beleefweek in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug die je op jouw website kunt zetten of kunt opnemen in jouw nieuwsbrief. Hierbij kun je campagnebeeld gebruiken.

Download hier de tekst

Logo Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Het gebruik van het logo is alleen toegestaan gedurende de campagnemaand oktober in combinatie met teksten over Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Klik op het logo en sla het logo op via rechtermuisklik.

Social media berichten

In het bestand dat je kunt downloaden via onderstaande link staan berichten die je kunt delen via social media. Dit zijn algemene berichten die ook geplaatst worden op de social media kanalen van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en Opdeheuvelrug.nl. Je kunt deze berichten dus makkelijk delen of ze zelf (met eventuele kleine aanpassingen) plaatsen.

Volg @NPutrechtseheuvelrug op Facebook en @nputrechtseheuvelrug op Instagram. Gebruik de hashtags: #beleefweek, #nputrechtseheuvelrug en #opdeheuvelrug bij jouw berichten.

Download de social media berichten

Afbeeldingen social media

De foto’s die je kunt downloaden via onderstaande link zijn te gebruiken bij de social media berichten.

Download de social media afbeeldingen

Online banners

Speciaal voor de Beleefweek hebben we ook banners ontwikkeld die we gesponsord inzetten. Deze kunnen ook gebruikt worden op jouw website.

Download hier de banners